Projektipäällikkö 🚀

Tule mukaan uudistamaan organisaatioiden viestintää. Me Hailerilla tuotamme kotimaista pilvipalvelua, jolla yritykset ja yhteisöt voivat organisoida ja hallita toimintaansa ja viestintäänsä.

Haemme projektipäällikköä merkittävään julkiseen hankkeeseen. Hanke alkaa 2022 alkuvuodesta. Monivuotisessa projektissa pääset vaikuttamaan kansallisen digitaalisen palvelualustan rakentamiseen. Hailer toimii hankkeessa yhtenä palvelutoimittajana. Tilaajalla ja meillä on yhteinen visio luoda tuotettavasta palvelusta kansainvälinen vientituote.

Projektipäällikkönä vastaat projektinhallinnasta koko projektin elinkaaren ajan asiakasta ja projektitiimiä tukien. Työhösi sisältyy aikatauluttamista, budjetointia, resursointia, tehtävien määrittelyä sekä kehitystiimin työn tukemista onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Odotamme sinulta:

 - Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta projektien johtamisesta
- Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
- Ketterän sovelluskehityksen tuntemusta
- Kokemusta prosessien määrittelystä ja kehityksestä 
- Yleistä ymmärrystä IT-ratkaisujen arkkitehtuurista ja avoimista rajapinnoista

Meillä:

Työskennellään joustavasti etänä ja toimistolla. Pystyt kuitenkin tarvittaessa osallistumaan myös f2f kokouksiin pääkaupunkiseudulla, koronatilanteen sen salliessa.

Tarjoamme modernit työvälineet, kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyspalvelut, ja mahdollisuuden päästä osakkaaksi. 

Projektipäällikön paikka on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja päätös tehdään heti, kun löydämme sopivan henkilön, joten haethan pian! Mikäli sinulla on kysyttävää positiosta tai hakuprosessista laita viestiä: recruitment@hailer.com

Jätä hakemus

< Takaisin Careers -sivulle